Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Misery.

Γιατί να μην είμαι καλή; Ξέρετε, καλοκάγαθη. Και δεν μιλάω για κανένα αγγελικό χαρακτήρα; μόνο με τα άτομα που αγαπώ. Όχι όμως, ποτέ δεν θα 'μαι έτσι.

Δεν μ' αφήνει ο εγωισμός μου.Αυτός ο πούστης, ο τεράστιος ο εγωισμός που κουβαλάω. Πάντα να θέλω να με ανώτερη. Πάντα να κρατάω μια πισινή υποσυνείδητα, και να μην αφήνω τον εαυτό μου να δεθεί με οποιοδήποτε άτομο.

Πάντα να προβάλλω έναν άνθρωπο διαφορετικό στον περίγυρό μου, όχι εξ' επίτηδες, απλώς το 'χω σαν αντίδραση. Σαν αντίδραση σ' όλα αυτά που δεν μ' αρέσουν και δεν μου ταιριάζουν, αλλά εγώ προσπαθώ να τα χώσω μέσα μου ή να χωθώ η ίδια μέσα τους, λες και είναι η θέση που πρέπει να είμαι.

Όταν λέω ότι δεν ανήκω εδώ, το εννοώ. Όση προσπάθεια κι αν καταβάλλω, κάποια στιγμή πέφτω. Ξεφεύγω. Ξανά. Θα 'θελα όλα να 'ταν τόσα εύκολα, όπως σε κάποιους άλλους. Αλλά πάντα σκέφτομαι παραπάνω απ' όσα θα 'πρεπε. Και να που καταλήγω. Χαμένη, αποπροσανατολισμένη και μίζερη.

Δεν θέλω να με μίζερη, αλήθεια δεν θέλω. Δεν θέλω να με λυπούνται. Δεν θέλω να μην με καταλαβαίνουν, να συμπεραίνουν άλλα πράγματα για 'μένα, και όχι τα σωστά.

Έσπασα, πάλι. Το βράδυ στον ύπνο μου θα ξανασυναρμολογήσω τα κομμάτια μου, και αύριο το πρωί θα μοιάζουν διαφορετικά τα πάντα. Καλύτερα, χειρότερα, δεν ξέρω.

Ξέρω πάντως πως ότι νιώθω για 'σένα, δεν θέλω να μου το χαλάνε οι άλλοι συγκρίνοντας το με τους διάφορους όμοιους ρεαλιστικούς παράγοντες. Στο μυαλό μου τα θέλω έτσι όπως τα 'χω ταχτοποίησει εγώ ( αν μπορείς να αποκαλέσεις αυτό το πράγμα ταχτοποιημένο).


''Αγάπησε με, και θα 'ναι αρκετό''. Έτσι δεν πάει; Όχι, όχι για 'μενα, δυστυχώς.



3 σχόλια:

  1. Στο χέρι σου είναι να το κάνεις!!!!!!!Μπορείς.....Αρκεί να το πιστέψεις!(όχι δεν είναι αρκετό)
    Όνειρα γλυκά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω και εγώ,στο χέρι σου είναι!!Αρκεί να το θέλεις εσύ!!Λίγους καλούς φίλους με μποοοοοοοοοολική υπομονή για να σου δείχνουν τον δρόμο και θα τα καταφέρεις!!Θα πέσεις στην αρχή αρκετές φορές,αλλά θα τα καταφέρεις!!Έτσι πιστεύω!!

    Σε καληνυχτώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι εύκολο να λέμε όλοι "στο χέρι σου είναι " ενώ δεν είναι πάντα.Όλοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες απλά διαφορετικού επιπέδου.
    Μόνο ο χρόνος βοηθάει, αρκεί βέβαια να υπάρχει και η θέληση, η διάθεση για αλλαγή...
    Καληνύχτα=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή